Over Boon and Luxury

Jouw online schatkamer

Boon and Luxury is jouw online schatkamer. Op www.boonandluxury.nl vind je de leukste sieraden voor de allerbeste prijs.

Waardevol

Onze klanten shoppen graag bij ons vanwege onze unieke collectie sieraden, juwelen, Swarovski, munten uit de oudheid, Nederlandse bankbiljetten en antieke en zeldzame objecten en verzamelingen. Maar natuurlijk ook vanwege onze uitstekende service! Wij zijn blij als onze webshop waardevol voor jou is. Dat doen we door artikelen scherp in te kopen zodat we ze jou voor de beste prijs kunnen aanbieden. 

Dus of je nou op zoek bent naar een cadeau, iets voor jezelf of iets om met winst door te verkopen: je weet altijd zeker dat jij de beste deal hebt!

Onze werkwijze en hoe jij profiteert

Boon and Luxury fungeert als bemiddelaar tussen jou en onze inkopers. Dat betekent dat wanneer jij een artikel koopt in onze webshop, je een koopovereenkomst met een consument afsluit. (De persoonlijke gegevens van de verkopende partij —onze inkopers in de hoedanigheid van consument— worden vanwege de privacy niet verstrekt, behoudens zwaarwegende omstandigheden.) 

Onze inkopers reizen de hele wereld over om de beste deals voor jou te vinden. Zij kopen alleen artikelen in wanneer ze zeker weten dat ze de best mogelijke deal binnen slepen. Hierdoor kunnen wij onze artikelen voor een lage prijs aan jou aanbieden. Jij profiteert hier dus direct van wanneer je bij ons shopt! 

Geschiedenis

Boon and Luxury is sinds 2002 actief als handelaar in sieraden, juwelen, antiek zoals Romeinse munten, postzegelverzamelingen en andere unieke en zeldzame artikelen. Je vindt onze producten o.a. bij toonaangevende veilinghuizen en wij doen direct zaken met vooraanstaande individuen.

Omdat wij graag direct contact met onze klanten willen, hebben we in 2022 besloten om www.boonandluxury.nl te starten. Op deze manier geven we onze klanten de unieke mogelijkheid om zonder tussenkomst van andere partijen (en dus zonder die bijkomende kosten) te profiteren van onze unieke collectie sieraden.

Shoppen maar!

Waar wacht je nog op? Met kortingen die oplopen tot wel 80% is het tijd om te shoppen